Ga naar inhoud

Verhuur

Heeft u het toestel nodig voor een halve dag, een dag, een week, maand, een jaar of langer? Geen probleem Reco-Build stelt u zijn machines ter beschikking voor de periode die het best aan uw behoeften voldoet! Op lange termijn bieden wij onze klanten ook speciale verhuurtarieven!

Dus hoe langer de huurtermijn, hoe voordeliger het voor u wordt!

Kan u het gehuurde toestel niet zelf vervoeren? Geen nood Reco-Build brengt de machine op de werf of op de gevraagde locatie!

Huren wordt ook een steeds interessanter fenomeen, het bespaart immers heel wat tijd, kosten, inspanningen, en opslagplaats. Wij proberen dan ook hierop in te spelen en een gamma aan te bieden dat een oplossing is voor uw probleem!

Wij hebben een volledig programma van professionele toestellen voor verzekeringsschade.

  • Bouwdrogers in 3 verschillende sterktes.
  • Afzuigers en blazers.
  • Verwarmingstoestellen op gas, elektriciteit en mazout.
  • Waterpompen.
  • Stroomgroepen.
De toestellen worden door onze diensten geplaatst en opgevolgd. Zo zal er bij het plaatsen een vochtmetingrapport bij zijn en elke maand een controle om te beoordelen of het nog verantwoord is om de droger te laten staan. Wij halen deze dan ook weg wanneer er geen gebouwdroging meer nodig is. Wij sturen de rapporten door naar de dossierbeheerder, die de volgende stap in het dossier kan nemen.